Kábítószergyanús anyag az autóban

2019. 05. 13., h - 06:57
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök, kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy helybéli férfit.

A járőrök Mosonmagyaróváron a Kert utcában, közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit, 2019. május 12-én 7 óra 55 perckor.  Az intézkedés során a sofőr zavartan viselkedett, ezért átvizsgálták a járművét, amelynek során az autó egyik ajtajának rekeszében - egy műanyag tasakba csomagolva - kábítószergyanús növényi származékra bukkantak. A 22 éves helybéli férfit a rendőrök a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott.  Sz. Richárdot a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.