Kábítószergyanús anyagok a ruházatban

2019. 12. 10., k - 08:13
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A soproni nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy helybéli férfit és egy kisfaludi nőt.

A rendőrök Sopronban, a Kossuth utcában intézkedtek egy áruszállító jármű vezetőjével és utasával 2019. december 10-én 0 óra 30 perckor. A járőrök az ellenőrzés során felfigyeltek a sofőrt körüllengő jellegzetes marihuána illatra, ezért átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is. Az egyenruhások az utas kabátjában, nylonzacskóba és alufóliába csomagolt, kábítószergyanús fehér port és növényi származékot, valamint 2 szál cigarettát és kábítószer-fogyasztáshoz használatos eszközöket találtak.

A rendőrök a 26 éves soproni férfit és a 23 éves kisfaludi nőt a Soproni Rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A nyomozók mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.