Kábítószergyanús anyagra bukkantak

2018. 12. 27., cs - 07:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Kapuváron a Fürdő utcában egy parkolóban igazoltattak a járőrök egy 23 éves férfit 2018. december 27-én 0 óra 5 perckor. Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a zavartan viselkedő kapuvári lakos gépkocsiját, melynek során az autó ülésén lévő táskájában alufóliába csomagolva por állagú kábítószergyanús anyagra, valamint egy műanyag zacskóban, illetve ruházatában elrejtve cigarettába töltött kábítószergyanús növényi származékra bukkantak. F. Zoltánt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a 23 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.