Kábítószergyanús anyagra bukkantak

2018. 12. 27., cs - 07:35
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A kapuvári rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy helybéli férfit.

Kapuváron a Fürdő utcában egy parkolóban igazoltattak a járőrök egy 23 éves férfit 2018. december 27-én 0 óra 5 perckor. Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a zavartan viselkedő kapuvári lakos gépkocsiját, melynek során az autó ülésén lévő táskájában alufóliába csomagolva por állagú kábítószergyanús anyagra, valamint egy műanyag zacskóban, illetve ruházatában elrejtve cigarettába töltött kábítószergyanús növényi származékra bukkantak. F. Zoltánt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a 23 éves férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.