Kábítószert fogyasztott

2018. 12. 10., h - 13:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök kábítószer birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves budapesti férfit.

A járőrök 2018. december 10-ére virradó éjszaka Balatonfüred belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 38 éves budapesti lakost. Az intézkedés során a sofőr beszéde összefüggéstelen és zavart volt. Már a helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy  füves cigarettát szívott és kábítószert fogyasztott.

A járőrök a férfit előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.