Kábítószert fogyasztott

2018. 12. 10., h - 13:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök kábítószer birtoklás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 38 éves budapesti férfit.

A járőrök 2018. december 10-ére virradó éjszaka Balatonfüred belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 38 éves budapesti lakost. Az intézkedés során a sofőr beszéde összefüggéstelen és zavart volt. Már a helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy  füves cigarettát szívott és kábítószert fogyasztott.

A járőrök a férfit előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.