Keresőkutya találta meg az elhunyt férfit

2019. 12. 11., sze - 15:23
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Zalaudvarnok külterületén találták meg az eltűnt férfit.

Zalaszentgrót zalaudvarnoki városrészének hegyi településrészén élt évek óta az az 54 éves kisszőllősi férfi, akit ismerősei 2019. novembere óta nem láttak. A férfi az egyik hegyi pincében lakott négylábú kedvencével, majd váratlanul nyoma veszett. A rendőrök hiába keresték többször is, az eltűnt férfi nyomára nem bukkantak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Lovas-kutyás Alosztályának Dumbó nevű, speciális, tetemkereső kutyája Németh Gábor r. törzsőrmester vezetésével 2019. december 9-én kora délután az Öreghegyen, több órás keresést követően megtalálta a hetek óta eltűnt férfit, aki kerékpárja mellett feküdt egy erdős részen.

A rendkívüli haláleset körülményeit a Keszthelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.