Késsel támadt

2021. 02. 03., sze - 09:29
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoznak a komlói rendőrök egy 62 éves férfi ellen, aki a vita hevében megvágta haragosa kezét.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök 2021. február 2-án azt a férfit, aki január 29-én délután Nagyhajmáson, az utcán vitába keveredett egy ismerősével, majd a nála lévő késsel megvágta őt. A bántalmazott férfi könnyebben megsérült.

A feltételezett elkövetőt - egy 62 éves helyi férfit - a rendőrök elfogták, majd előállították. Ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.