Két baleset, egy súlyos és egy könnyű sérült

2019. 01. 19., szo - 06:55
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Orosházán, és Kevermesen is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.

Békés megyében 2019. január 18-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Lorántffy utcán, 12 óra 20 perc körül elesett és súlyosan megsérült egy kerékpárral közlekedő férfi. Felmerült a gyanúja annak, hogy a férfi ittasan biciklizett.

Kevermesen, a Március 15. utcában, 17 óra 20 perc körül történt baleset. Egy személyautó vezetője későn vette észre, hogy az előtte haladó személygépkocsi befordul az út mellett kialakított parkolóba. A két jármű összeütközött, és a hátsó gépkocsi egyik utasa, egy gyermek könnyebben megsérült.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.