Két gyalogost sodort el a zebrán a sofőr, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2021. 03. 06., szo - 09:28
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 50 éves bakonypölöskei lakossal szemben. A férfi 2020. október 13-án reggel Pápán, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen autójával elsodort két lányt. A sofőr ezután egy közeli iskolához vitte őket, majd a munkahelyére ment. A fiatalok később a sérüléseik ellátása miatt felkeresték a kórházat, a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!