Két ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök Vas megyében

2020. 05. 23., szo - 08:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárás indult a sofőrökkel szemben.

A járőrök 2020. május 22-én, Celldömölkön, a Baross utcában igazoltattak egy autóval közlekedő helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök alkoholteszter alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért a 37 éves férfit további mintavétel céljából előállították a Celldömölki Rendőrkapitányságra.

Munkatársaink 2020. május 23-án, a hajnali órákban Szombathelyen, az Ady téren igazoltattak egy helyi gépjárművezetőt. Felmerült a gyanú, hogy a 33 éves férfi szeszes ital fogyasztását követően ült a volán mögé, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavételre előállították a Szombathelyi Rendőrkapitányságra.

A sofőrökkel szemben – vezetői engedélyük elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított az illetékes rendőrkapitányság.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.