Ketten őrizetben

2020. 04. 05., v - 07:50
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogás Orosházán és Békéscsabán.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2020. április 4-én az Orosházi Rendőrkapitányság. A 34 éves orosházi férfi korábban a gyanú szerint többször adott el kábítószernek minősülő anyagot egy orosházi ismerősének.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. április 4-én, Békéscsabán elfogtak és előállítottak egy csanádapácai férfit, aki ellen a Budapest Környéki Törvényszék hatóság félrevezetése bűncselekmény miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.