Komárom-Esztergom megyei összesítő

2020. 07. 15., sze - 07:27
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó, és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, hat főt állítottak elő, valamint három ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

A helyi járőrök 2020. július 14-én délután Komáromban, az Újszállási úton ellenőrzés alá vonták azt a helyi lakost, akit a Komáromi Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltott. A sofőrt a rendőrkapitányságra előállították, ahol a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették. Az egyenruhások az intézkedés során nála kábítószergyanús anyagot tartalmazó fecskendőt találtak, ezért vele szemben kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. A 29 éves férfi ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt büntetőeljárást is kezdeményeztek.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.