Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 08. 02., h - 07:26
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások nyolc személyt fogtak el, kilenc főt állítottak elő, valamint két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

A helyi járőrök 2021. augusztus 1-én 11 óra 45 perckor Kisbéren, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő tárkányi lakost. Az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért további mintavétel céljából az 53 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene közigazgatási eljárás indult.    

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság egyenruhásai ugyanezen a napon délután Kömlődön, a Szabadság utcában állítottak meg egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő tatabányai lakost. Az iratok ellenőrzése során derült ki, hogy a 35 éves sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a járműre nem kötött kötelező felelősségbiztosítást. A rendőrök ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért előállították. A mérési eredmények alapján a férfival szemben büntetőeljárás indult.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.