Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 02. 01., cs - 07:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A tatabányai rendőrök 2018. január 31-én 14 óra 25 perckor Tatabányán, az Eötvös úton ellenőriztek egy vértesszőlősi férfit. Megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. K. Józsefet a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Az esztergomi rendőrök 2018. január 31-én 23 óra 25 perckor Táton igazoltattak egy 51 éves esztergomi férfit. Megállapították, hogy ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. N. Tibort a járőrök  a  rendőrkapitányságra előállították.

Egy 64 éves nő közlekedett 2018. január 31-én 12 óra 15 perckor egy Opel típusú személygépkocsival a 117-es számú úton Tát felől Esztergom irányába. A 8-as kilométerszelvényben letért az útpadkára, majd hirtelen ellenkormányzott és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol a szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szeméremsértő

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a 41 éves férfival szemben.

 

Lefoglalt fegyverek

Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen végrehajtott akciójában.