Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 02. 01., cs - 07:32
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

A tatabányai rendőrök 2018. január 31-én 14 óra 25 perckor Tatabányán, az Eötvös úton ellenőriztek egy vértesszőlősi férfit. Megállapították, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. K. Józsefet a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Az esztergomi rendőrök 2018. január 31-én 23 óra 25 perckor Táton igazoltattak egy 51 éves esztergomi férfit. Megállapították, hogy ellene az Esztergomi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. N. Tibort a járőrök  a  rendőrkapitányságra előállították.

Egy 64 éves nő közlekedett 2018. január 31-én 12 óra 15 perckor egy Opel típusú személygépkocsival a 117-es számú úton Tát felől Esztergom irányába. A 8-as kilométerszelvényben letért az útpadkára, majd hirtelen ellenkormányzott és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol a szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt.

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.