Komárom-Esztergom megyei összesítő

2021. 10. 25., h - 07:13
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tizenegy személyt fogtak el, négy főt állítottak elő, valamint három ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

A helyi járőrök Oroszlányban, a Kertalja utcában állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2021. október 24-én délelőtt. Az iratokból kiderült, hogy a sofőr vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett. A 36 éves férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol az ittas járművezetés miatt büntető-, az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak ellene. A sofőrt gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 32 éves magyar sofőr ellen, aki négy külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.