Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 05. 16., sze - 07:44
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök tíz személyt fogtak el és tizenegy főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A kisbéri rendőrök 2018. május 15-én 14 óra 20 perckor Súron, a Csatka utcában igazoltattak egy Audi típusú gépkocsi vezetőjét és utasát. Az ellenőrzés során megállapították, hogy a gépkocsit a forgalomból kivonták, továbbá a 21 éves sofőrt a Kisbéri Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A súri lakost a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából. 

Egy 29 éves férfi közlekedett 2018. május 15-én 22 óra 40 perckor egy Volkswagen típusú gépkocsival az 1111-es számú úton Pilisszentlélek felől, Esztergom irányába. Járműve a 26-os kilométerszelvényben egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott és az úttestről balra lesodródott, ahol egy oszlopnak ütközött és tetejére borulva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bográcsban az alkohol

A gyanúsított öt alkalommal tört be az étterembe, a bajai rendőrök elfogták és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Elfogás két napon belül

A nyomozók őrizetbe vették azt a fiút, aki Miskolc belvárosában egy szóváltás után megvágta vitapartnerének arcát.

 

Mobilt és pénztárcát zsákmányoltak

Két órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatal lányt, akik erőszakkal vették el alkalmi ismerősük mobiltelefonját és pénztárcáját Makón. Rablás miatt kell felelniük.

 

Puszta kézzel kifeszítette

A gyanúsított egy személyautóból akart pénzt szerezni. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.