Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 08. 16., cs - 08:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és tizenhárom főt állítottak elő. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, 2018. augusztus 15-én 10 óra után pár perccel Nyergesújfalu belterületén ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét. A férfi a rendőrök részére vezetői engedélyt átadni nem tudott. Vele szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre a rendőrőrsre előállították. Még ezen a napon délután, az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőrei újból ellenőrzés alá vonták azt a járművel közlekedő férfit, akinél korábban a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei az ittasságot megállapították. A 41 éves budapesti lakost Esztergom belterületén ellenőrizték a rendőrök és az alkoholszonda még ekkor is pozitív eredményt mutatott. N. Jánost ismét előállították és újabb eljárást kezdeményeztek vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Munkaértekezlet Ártándon

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok fogadta a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetőjét és delegációját. A rendőri vezetők a közös határ menti járőrszolgálat tapasztalatait és az illegális migrációval kapcsolatos feladatokat egyeztették.

 

Valótlant állított, lebukott

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Malacokat lopott, elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.