Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 08. 16., cs - 08:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és tizenhárom főt állítottak elő. A járőrök négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei, 2018. augusztus 15-én 10 óra után pár perccel Nyergesújfalu belterületén ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét. A férfi a rendőrök részére vezetői engedélyt átadni nem tudott. Vele szemben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre a rendőrőrsre előállították. Még ezen a napon délután, az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőrei újból ellenőrzés alá vonták azt a járművel közlekedő férfit, akinél korábban a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei az ittasságot megállapították. A 41 éves budapesti lakost Esztergom belterületén ellenőrizték a rendőrök és az alkoholszonda még ekkor is pozitív eredményt mutatott. N. Jánost ismét előállították és újabb eljárást kezdeményeztek vele szemben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.