Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 10. 05., p - 07:37
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök két személyt fogtak el és két főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor. A járőrök három  ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A rendőrök 2018. október 4-én Esztergomban, a Bottyán János utcában igazoltattak egy 31 éves férfit. A helyi lakosról megállapították, hogy ellene az Esztergomi Járásbíróság kifosztás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A férfit elfogták és őrizetbe vették.

A komáromi rendőrök még ezen a napon 17 óra 55 perckor Komáromban, a Mártírok úton ellenőriztek egy Peugeot típusú gépjárművet és annak vezetőjét. A sofőr a vezetői engedélyét átadni nem tudta. A járőrök megállapították, hogy a komáromi lakos a járművezetéstől jogerősen el van tiltva. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.