Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 29., cs - 08:03
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

A dorogi rendőrök 2018. november 28-án 8 óra 50 perckor Tokodaltárón, egy családi házban igazoltattak egy 39 éves férfit, aki nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A monorierdői lakost a rendőrök a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs van érvényben.  K. Gábort a rendőrök őrizetbe vették.

Az esztergomi rendőrök szintén fenti napon 10 órakor Lábatlanon, a József Attila utcában igazoltatták azt a férfit, aki ellen az Esztergomi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A komáromi rendőrök igazoltatták azt a nőt november 28-án 13 óra 20 perckor Komárom, Bem József utcában, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A 18 éves tatai lakost elfogását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.