Komárom-Esztergom megyei összesítő

2018. 11. 29., cs - 08:03
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. A járőrök két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

A dorogi rendőrök 2018. november 28-án 8 óra 50 perckor Tokodaltárón, egy családi házban igazoltattak egy 39 éves férfit, aki nem tudta magát hitelt érdemlően igazolni. A monorierdői lakost a rendőrök a Dorogi Rendőrkapitányságra előállították, ahol megállapították, hogy a férfi ellen elfogatóparancs van érvényben.  K. Gábort a rendőrök őrizetbe vették.

Az esztergomi rendőrök szintén fenti napon 10 órakor Lábatlanon, a József Attila utcában igazoltatták azt a férfit, aki ellen az Esztergomi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 31 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A komáromi rendőrök igazoltatták azt a nőt november 28-án 13 óra 20 perckor Komárom, Bem József utcában, aki ellen a Tatabányai Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot. A 18 éves tatai lakost elfogását követően őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.