Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 01. 02., sze - 08:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem történt közúti közlekedési baleset.

A rendőrök nyolc személyt fogtak el és egyet állítottak elő. Hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre öt esetben került sor.

A helyi rendőrök Tatabányán állítottak meg egy gépkocsival közlekedő férfit 2019. január 1-jén hajnalban. A 40 éves sofőr a járműve világítását nem használta és így közlekedett a városban. Az intézkedés során a járőrök alkoholszondát alkalmaztak az oroszlányi lakossal szemben, amely pozitív lett, ezért előállították. A férfi vezetői engedélyét a rendőrök elvették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószert adott el Sopronban

A rendőrök elfogtak és kábítószer-kereskedelem bűntette miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 42 éves helybéli férfit.

 

Lezárt akta: bombariadót fújt

Közveszéllyel fenyegetés miatt indult büntetőeljárás egy 27 éves várpalotai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Baleset az 1-es úton

Tatabánya térségében egy kamion és egy személygépkocsi ütközött. A 45-ös kilométerszelvénynél teljes útlezárás van érvényben.