Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 01. 21., h - 08:04
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléses és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hat személyt fogtak el és kilencet állítottak elő. A járőrök öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

A kisbéri rendőrök Bakonyszombathelyen állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. január 20-án hajnalban. A 64 éves sofőr a rendőröknek nem tudta átadni a vezetői engedélyét és a jármű forgalmi engedélyét sem, mert elmondása szerint azt otthon hagyta. A járőrök alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, ami pozitív lett, a férfit a Kisbéri Rendőrkapitányságra előállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.