Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 02. 23., szo - 06:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és hét főt állítottak elő, valamint egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A kisbéri rendőrök 2019. február 22-én 19 óra 20 perckor jelentek meg egy bakonysárkányi családi háznál, mivel információjuk volt arra vonatkozóan, hogy ott egy körözött személy tartózkodik. A járőrök körülnéztek a házban és az egyik szobában az ágy mögé bújva megtalálták a 34 éves férfit, aki ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A körözött személyt az egyenruhások előállítását követően őrizetbe vették, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.