Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 03. 29., p - 07:35
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és három főt állítottak elő. Az egyenruhások két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre is két esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 28-án éjfél után Oroszlányban, a Népekbarátsága utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 70 éves sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárást indítottak.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.