Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 03. 29., p - 07:35
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök egy személyt fogtak el és három főt állítottak elő. Az egyenruhások két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre is két esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. március 28-án éjfél után Oroszlányban, a Népekbarátsága utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján a 70 éves sofőr vezetői engedélyét a rendőrök elvették, ellene büntetőeljárást indítottak.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.