Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 06. 06., cs - 07:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások két személyt fogtak el, négy főt állítottak elő és három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A kisbéri rendőrök 2019. június 5-én délelőtt Súron, a Deák Ferenc utcában megállítottak egy gyalogosan közlekedő helyi lakost, aki ellen a Kisbéri Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a 44 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították. 

A komáromi járőrök ugyanezen a napon délelőtt Komáromban, az Ácsi úton ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit. Az iratok ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a jármű utasa ellen a Komáromi Rendőrkapitányság körözést adott ki. Az 53 éves nőt az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Munkaértekezlet Ártándon

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok fogadta a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetőjét és delegációját. A rendőri vezetők a közös határ menti járőrszolgálat tapasztalatait és az illegális migrációval kapcsolatos feladatokat egyeztették.

 

Valótlant állított, lebukott

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Malacokat lopott, elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.