Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 06. 17., h - 07:14
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök tizenkét személyt fogtak el és tíz főt állítottak elő. Az egyenruhások öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre négy esetben került sor.

Az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 16-án éjszaka Oroszlányban, a Nyíres dűlőben ellenőriztek egy helyi lakost, aki ellen a Tatabányai Törvényszék lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

A tatai járőrök 2019. június 16-án délután Tatán, a Fényes fasoron megállították azt a helyi lakost, aki ellen a Tatai Rendőrkapitányság körözést adott ki. A rendőrök a 44 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.