Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 06. 18., k - 07:08
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök négy személyt fogtak el és öt főt állítottak elő. Az egyenruhások három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A Tatai Rendőrkapitányság járőrei 2019. június 17-én reggel Agostyánban, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő tarjáni lakost. Az intézkedés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a férfit további intézkedés céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a sofőrrel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, a vezetői engedélyét elvették.

Az oroszlányi rendőrök 2019. június 17-én délután Oroszlányban, a Bánki Donát utcában megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a férfit mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt a rendőrök büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették.   

A dorogi járőrök ugyanezen a napon éjszaka Sárisápon, a Hunyadi János utcában intézkedtek egy ittas sofőrrel szemben. Az iratok ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a járműve műszaki érvényessége lejárt. A rendőrök az 55 éves férfival szemben ezért szabálysértési, az és ittas vezetés miatt pedig büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét pedig elvették.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság hét ittas járművezetővel szemben folytatott ügyben fejezte be a vizsgálatot az év negyedik hetében.

 

Közös szolgálat

A Simontornyai Rendőrőrs egyenruhásai a Tamási kistérség polgárőreivel együtt láttak el közös járőrszolgálatot Ozorán.

 

Vitt mindent

A tarnabodi férfit őrizetbe vették a rendőrök.