Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 07. 10., sze - 07:22
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hét személyt fogtak el, négy főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

A Dorogi Rendőrkapitányság járőrei 2019. július 9-én reggel Dorogon, a Ravaszrész tanyán ellenőrizték azt az oroszlányi lakost, akinek a Tatabányai Törvényszék a körözését rendelte el kábítószer birtoklása vétség és zaklatás vétség elkövetése miatt.  A rendőrök a férfit elfogták, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtámadták az éjjeliőrt

A budapesti rendőrök egy órán belül elfogták a négyfős társaság három tagját, negyedik társukat pedig délután, zuglói lakásából állították elő.

 

Őrizetbe vették a dílert

A vajszlói férfi gépkocsijában, illetve a lakásán megtartott kutatás során több mint 3 kilogramm kábítószert találtak a rendőrök.

 

Elismeréseket kaptak a fővárosi rendőrök

Dr. Terdik Tamás rendőr dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya nemzeti ünnepünk alkalmából jutalommal köszönte meg a rendőrök és rendvédelmi dolgozók munkáját.

 

Négy afgán határsértő egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.