Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 07. 12., p - 07:20
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök öt személyt fogtak el, tizenhat főt állítottak elő és négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre két esetben került sor.

A helyi járőrök Oroszlányon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2019. július 11-én délelőtt. Az iratok ellenőrzésekor kiderült, hogy a sofőrt korábban 2020 májusáig eltiltották a járművezetéstől. A 42 éves oroszlányi férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indítottak. A szabálysértőt őrizetbe vették, és 72 órán belül bíróság elé állítják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.