Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 07. 22., h - 07:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tíz személyt fogtak el, kilenc főt állítottak elő és nyolc ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Tatabányai Rendőrkapitányság járőrei 2019. július 21-én éjjel Tatabányán, a Feszty Árpád utcában intézkedtek egy hatósági jelzés nélküli motorkerékpárral közlekedő helyi lakossal szemben. A férfi az intézkedést megelőzően nagy sebességgel közlekedett Tatabánya belterületén, amit az egyenruhások észlelve utána hajtottak. A motoros még nagyobb sebességre kapcsolt és az egyik kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, majd tovább haladva a szegélynek hajtott és a járművel felborult. Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a sofőrt a Tatabányai Törvényszék ittas járművezetés miatt a vezetéstől eltiltotta, ezért a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, valamint ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.