Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 08. 07., sze - 07:31
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások hét személyt fogtak el, tizenegy főt állítottak elő és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor.

Az oroszlányi rendőrök 2019. augusztus 6-án délelőtt Bokodon, a Pusztavámi úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő súri lakost. Az ellenőrzés során alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították, a vezetői engedélyét elvették. A mérési eredmények alapján a rendőrök a férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Machetével ment boltba

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a videón látható férfi azonosításához.