Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 09. 21., szo - 07:19
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű és tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és négy főt állítottak elő, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

A Kisbéri Rendőrkapitányság járőrei 2019. szeptember 20-án délelőtt Bakonysárkányban, a Béke úton megállítottak egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.