Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 09. 25., sze - 07:34
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások három személyt fogtak el, hét főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.  Biztonsági intézkedésre három esetben került sor.

Az oroszlányi rendőrök 2019. szeptember 24-én hajnalban megjelentek egy Oroszlány, Bokodi dűlőben lévő lakásnál, hogy elővezessék az ott lakó 27 éves férfit. Amikor a járőrök körülnéztek a lakásban, észrevettek egy másik személyt, aki az egyik szobában a falban kialakított, ruhák tárolására alkalmas rekeszben bujkált. Kiderült, hogy a 17 éves fiatalt a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi, valamint ellene a Tatabányai Járásbíróság garázdaság miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalkorút előállították és őrizetbe vették.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.