Komárom-Esztergom megyei összesítő

2019. 10. 06., v - 06:23
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök hét személyt fogtak el, öt főt állítottak elő és egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A helyi rendőrök Oroszlányban igazoltattak egy 35 éves férfit 2019. október 5-én késő este. Kiderült, hogy ellene a Tatabányai Törvényszék kábítószerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A körözött személyt az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon a tatabányai járőrök elfogtak egy 28 éves férfit, akinek a Tatabányai Járásbíróság  körözését és gyorsított bíróság elé állítását rendelte el kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt. A körözött személyt a rendőrség őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.

 

Rugalmas reagálás

Az idei turizmus más lesz, mint ahogy azt a korábbi esztendőkben megszoktuk, csendesebbnek ígérkezik, de a fővárosi zsaruk hasonlóképpen felkészültek. Kapacitásaik hatékony kihasználásával szolgálják a Budapestre látogató hazai és külföldi turistákat.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.