Komárom-Esztergom megyei összesítő

2020. 05. 20., sze - 07:24
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások négy személyt fogtak el és öt főt állítottak elő, valamint három ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

A rendőrök Tatán állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2020. május 19-én éjfél előtt pár perccel. Az iratok ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy a 45 éves sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel és a járművezetés eltiltás hatálya alatt áll. A sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért a Tatai Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján vele szemben büntetőeljárást, valamint szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.