Körözés volt ellene érvényben

2020. 01. 31., p - 12:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sümegi Rendőrőrs járőrei elfogták a 33 éves káptalanfai férfit.

Káptalanfán igazoltattak egy 33 éves helyi lakost a sümegi járőrök 2020. január 30-án reggel. A rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a férfit korábban a bíróság ittas járművezetés vétség elkövetése miatt közmunka elvégzésére ítélte, amit nem dolgozott le, így büntetését a bíróság letöltendő szabadságvesztésre módosította.

A járőrök a körözött személyt előállították a helyi rendőrőrsre, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.