Körözés volt ellene érvényben

2019. 10. 12., szo - 08:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedési Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét. További három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására Veszprém megyében.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, öt főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 11-én 19 óra 45 perckor Csopak belterületén igazoltattak egy kőszegi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben elfogatóparancs van érvényben, a Celldömölki Rendőrkapitányság körözését rendelte el szabálysértési elzárás miatt. A járőrök a körözött személyt előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.