Körözés volt ellene érvényben

2019. 10. 12., szo - 08:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra intézkedési Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből egy halálos kimenetelű balesetben egy személy vesztette életét. További három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására Veszprém megyében.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt vett őrizetbe, öt főt fogott el, köztük egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Hat személyt állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság járőrei 2019. október 11-én 19 óra 45 perckor Csopak belterületén igazoltattak egy kőszegi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben elfogatóparancs van érvényben, a Celldömölki Rendőrkapitányság körözését rendelte el szabálysértési elzárás miatt. A járőrök a körözött személyt előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.