Körözött személy rendőrkézen

2020. 02. 23., v - 08:33
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két anyagi kárral végződött közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe, két személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Három embert állítottak elő, valamennyiüket ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2020. február 22-én 10 óra körül Pápa belterületén igazoltatták egy személygépkocsi vezetőjét, illetve annak utasát. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az autóban utasként helyet foglaló 30 éves helyi lakossal szemben a Veszprémi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit ezután előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.