Közös italozásnak súlyos testi sértés lett a vége

2021. 02. 01., h - 08:18
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök elfogták a verekedő férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 29-én 19 óra 20 perckor, hogy Győrben a Kodály Zoltán utca egyik buszmegállójánál egy férfi bántalmaz egy nőt.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a buszmegálló környezetében italozó három főből álló társaság tagjai között szóváltás alakult ki, amelynek eredményeként egy 45 éves győri férfi az ismerősét, egy 57 éves helyi nőt a ruhájánál fogva a földre rántott, majd egy alkalommal mellkason rúgott, amelynek következtében az asszony megsérült. Ezután a helyszínről a férfi elmenekült. 

A Győri Rendőrkapitányság az ügyben büntetőeljárást indított, amelynek keretében a rendőrök az elkövető felkutatása érdekében több nyomozati cselekményt hajtottak végre. Az egyenruhások 2021. január 31-én 11 óra 40 perckor Győrben, a Magyar utcában a verekedés elkövetőjét elfogták, és a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók H. Gábort súlyos testi sértés meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta, majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.