Lakatlan házból lopott

2018. 12. 03., h - 09:42
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Bútort, építőanyagot és egyéb dolgokat lopott egy férfi egy házból Mezőgyánban. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2018. december 2-án, Mezőgyánban. A 37 éves férfi az elmúlt napokban többször is bement egy lakatlan házba. Amikor először járt ott, befeszítette a bejárati ajtót, majd az épületből több dolgot vitt el. Építőanyagokat, szivattyút, bútort és egyéb dolgokat. A rendőrök ezek egy részét lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 37 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.