Lefoglalt motor és kamera, alkoholfogyasztást jelző szonda

2020. 07. 13., h - 11:50
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopások és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Békés megyében.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 12-én, Gyuláról előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint egy nappal korábban egy kötegyáni ház udvaráról ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A rendőrök a motort lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves gyulai férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 12-én, Dobozról. A 41 éves férfi előző este egy társasággal egyik barátjánál italozott. A barátja házából az összejövetel idején eltűnt egy videókamera, amit a rendőrök nála találtak meg. A lefoglalt kamerát a rendőrök visszaadják a tulajdonosnak, a 41 éves dobozi férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

Békéscsabán, a Bem utcában, 2020. július 12-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehajtott az útról és nekiütközött egy szabályosan parkoló autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a békéscsabai férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!