Lezárt akta: Teniszpályán lopott

2019. 05. 22., sze - 16:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves százhalombattai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2018. május 20-án ismeretlen személy a megyeszékhely egyik sportpályáján tartott tenisztorna időtartama alatt észrevétlenül bement a rendezvény helyszínére, ott a versenyzők pálya szélére letett sporttáskáinak egyikéből kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig százötvenezer forintot ellopott.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrség látókörébe egy 54 éves százhalombattai férfi került, akit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.