Lezárt akta: Teniszpályán lopott

2019. 05. 22., sze - 16:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves százhalombattai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2018. május 20-án ismeretlen személy a megyeszékhely egyik sportpályáján tartott tenisztorna időtartama alatt észrevétlenül bement a rendezvény helyszínére, ott a versenyzők pálya szélére letett sporttáskáinak egyikéből kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig százötvenezer forintot ellopott.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrség látókörébe egy 54 éves százhalombattai férfi került, akit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő a vonaton

Egy Lőkösházánál belépésre jelentkező nemzetközi gyorsvonaton bújt meg egy szír férfi. A határrendészek megtalálták és előállították.

 

Rosszkor rossz helyen

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két szekszárdi férfi ellen indítottak, akik egy 27 éves kistormási férfit bántalmaztak azért, mert elment előttük az utcán.

 

Követési távolság

Súlyosan megsérült az a sofőr, aki járművével az előtte haladó kamionnak ütközött az M3-as autópályán.

 

Pozitív szonda

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett egy férfi Tatabányán.

 

Keressük a rongálót

A keceli rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen beazonosítása érdekében.

 

Ittak és vezettek

A szerencsének köszönhető, hogy nem okozott nagyobb bajt a két ittas járművezető.