Lezárt akta: Teniszpályán lopott

2019. 05. 22., sze - 16:42
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves százhalombattai férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2018. május 20-án ismeretlen személy a megyeszékhely egyik sportpályáján tartott tenisztorna időtartama alatt észrevétlenül bement a rendezvény helyszínére, ott a versenyzők pálya szélére letett sporttáskáinak egyikéből kivette az abban lévő pénztárcát, abból pedig százötvenezer forintot ellopott.

Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a rendőrség látókörébe egy 54 éves százhalombattai férfi került, akit gyanúsítottként hallgattak ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nemzetközi lőverseny Lengyelországban

A borsodi rendőrök jó eredményekkel tértek haza a Kárpátok Eurorégió Egyenruhás Szolgálatainak „XIII. Lupkówi Puska 2019” elnevezésű nemzetközi lőversenyéről.

 

Egyedül és csapatban

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban több lopást és betörést követett el Szolnokon.

 

Keressük Budai Helénát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnése kapcsán.

 

Körözték

A monori rendőrök elfogtak egy 25 éves férfit, aki ellen öt elfogatóparancs volt érvényben.

 

Családi házba tört be

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül beazonosították és előállították a fiatalkorút.