Lezárt eljárás

2019. 11. 19., k - 09:16
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy salgótarjáni nő és egy szerb férfi ellen fejezték be az eljárást a Nógrád megyei nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 27 éves salgótarjáni nő, valamint egy 32 éves szerb állampolgárságú férfi ellen.

A nyomozás adatai alapján a nő 2019. április 14-én 16 óra 45 perckor közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton, amikor Bátonyterenye, Béke útra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget a vele szemben, egyenesen Salgótarján irányába közlekedő szerb férfinak és összeütköztek. A megalapozott gyanú szerint a férfi a kereszteződés előtt kihelyezett 40 km/h-ás sebeségkorlátozó közúti jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva, a megengedett sebességet jelentősen túllépve - a beszerzett szakértői vélemény alapján közel 80 km/h-ás sebességgel - közlekedett járművével. A baleset következtében a 27 éves nő könnyű, míg utasa súlyos sérülést szenvedett. 

A 27 éves salgótarjáni lakossal és a 32 éves szerb állampolgárságú férfival szemben folytatott eljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók befejezték és a keletkezett iratok a napokban az illetékes ügyészség részére továbbították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.