Lezárt ügy: a testvérét lopta meg

2019. 02. 16., szo - 12:46
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyugtatót kevert az italába, majd ellopta bátyja pénzét egy zajki nő. A zalai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A gyanú szerint a 28 éves nő 2018. augusztus 16-án az esti órákban Zajkon, megjelent testvére otthonában és megkínálta egy itallal, amelybe előzőleg nyugtató hatású anyagot kevert. Miután a sértett elaludt, a nő ellopta testvére pénzét az erszényéből, majd távozott a lakásból.   

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 28 éves nővel szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.