Lezárt ügy: Ittasan vezetett

2019. 12. 11., sze - 15:37
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves várpalotai férfi ellen, a helyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a járőrök 2019. december 8-án 9 óra körül Várpalota belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 35 éves várpalotai férfit. Az ellenőrzés során a járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök a sofőrt további mintavétel céljából előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A Várpalotai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.