Lezárt ügyek: Babakocsival lopta az alkoholt

2021. 11. 27., szo - 10:56
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök előállították azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy miskolci áruházból úgy lopott el egy üveg alkoholt és különböző édességeket, hogy azt a gyermeke babakocsijába rejtette el.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 34 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2021. július 29-én a délutáni órákban egy miskolci áruházból úgy lopott el egy palack alkoholt és különböző édességeket, hogy a palackról az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd a termékeket a gyermeke babakocsijába rejtette el.

Az üzlet biztonsági őre a cselekményt észlelte, majd a férfit a járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.