Lezárt vizsgálat: Ököllel megütötte

2019. 08. 06., k - 06:52
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Súlyos testi sértés kísérlete miatt kell felelnie a soproni munkásszállón verekedő férfinak.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 14-én 19 óra körül, hogy egy soproni munkásszállón, előzetes szóváltást követően egy férfi megütötte az egyik ott lakót.

A kiérkező járőröknek a bántalmazott férfi elmondta, hogy aznap délelőtt a kollégája összeveszett a munkavégzés minősége miatt egy brigáddal. Ezt követően érkezett a szállóra a vitában érintett román állampolgárságú férfi, négy-öt társával együtt. Az ajtót nyitó sértettet szidalmazta, és egy alkalommal, ököllel fejen ütötte. Ezt követően egy kést is elővett a támadó, és továbbfenyegetőzött, majd amikor a bántalmazott férfi szobatársai megjelentek, társaival együtt a helyszínről elment.

A Soproni Rendőrkapitányság körözést adott ki a verekedő férfival szemben, akit végül 2019. május 1-én a Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen fogtak el a rendőrök. A 34 éves férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bántalmazó a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Soproni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a Soproni Járási Ügyészségnek a napokban átadta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.