Lopni próbált, tetten érte egy rendőr

2019. 05. 07., k - 13:20
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lezárt kerékpárt próbált ellopni egy férfi Békéscsabán. Az arra járőröző rendőr tetten érte, így nem tudta ellopni a biciklit.

Békéscsabán, a Gyóni Géza utcában, 2019. május 6-án 21 óra 45 perc körül a városban éjszaka gyalogosan szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök egyike felfigyelt egy férfira, aki egy kerékpártárolónál a magasba emelt egy kerékpárt. A bicikli a hátsó kerekénél oda volt zárva a 8-10-es szám alatti tömbház lépcsőháza melletti tárolóhoz. A rendőr megállt és nézte a férfit, hogy mit csinál. Miután többször megrántotta a felemelt kerékpárt, a törzsőrmester igazoltatta, majd kollégái segítségével előállította. A 21 éves férfi elismerte, hogy a kerékpár nem az övé, ennek ellenére azzal szeretett volna hazamenni. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A rendőrkapitányság kéri a bordó-ezüst színű, elől fekete kosárral felszerelt Schwinn Csepel Budapest kerékpár tulajdonosát, hogy jelentkezzen a 66/523-700-as telefonszám 21-64 mellékén, vagy személyesen a Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Nagy Virágot!

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében.

 

Ellopta az ovi vasalóját

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához egy ózdi lopás kapcsán .