Lopott, tetten érték

2018. 07. 11., sze - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lakatlan házból vitt el több dolgot egy férfi Kevermesen. Kétszer járt ott, amikor másodjára visszament, a ház tulajdonosa tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta.

Háztartási gépeket és más dolgokat lopott egy férfi egy lakatlan házból 2018. július 10-én, Kevermesen. Átmászott a kerítésen, majd az épület egyik csukott, de nem zárt ablakán át jutott be a házba. Először centrifugát, bográcsállványt és faliképet vitt el. Később újra visszament és egy elektromos motorral felszerelt húsdarálót akart ellopni, de a ház tulajdonosa tetten érte. A férfi értesítette a rendőrséget, és amíg a rendőrök megérkeztek, feltartóztatta a házából távozni készülő idegent.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 28 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók a gyanúsított testvérénél megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.