Lopott, tetten érték

2018. 07. 11., sze - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lakatlan házból vitt el több dolgot egy férfi Kevermesen. Kétszer járt ott, amikor másodjára visszament, a ház tulajdonosa tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta.

Háztartási gépeket és más dolgokat lopott egy férfi egy lakatlan házból 2018. július 10-én, Kevermesen. Átmászott a kerítésen, majd az épület egyik csukott, de nem zárt ablakán át jutott be a házba. Először centrifugát, bográcsállványt és faliképet vitt el. Később újra visszament és egy elektromos motorral felszerelt húsdarálót akart ellopni, de a ház tulajdonosa tetten érte. A férfi értesítette a rendőrséget, és amíg a rendőrök megérkeztek, feltartóztatta a házából távozni készülő idegent.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 28 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók a gyanúsított testvérénél megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.