Lopott, tetten érték

2018. 07. 11., sze - 12:04
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy lakatlan házból vitt el több dolgot egy férfi Kevermesen. Kétszer járt ott, amikor másodjára visszament, a ház tulajdonosa tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta.

Háztartási gépeket és más dolgokat lopott egy férfi egy lakatlan házból 2018. július 10-én, Kevermesen. Átmászott a kerítésen, majd az épület egyik csukott, de nem zárt ablakán át jutott be a házba. Először centrifugát, bográcsállványt és faliképet vitt el. Később újra visszament és egy elektromos motorral felszerelt húsdarálót akart ellopni, de a ház tulajdonosa tetten érte. A férfi értesítette a rendőrséget, és amíg a rendőrök megérkeztek, feltartóztatta a házából távozni készülő idegent.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a 28 éves kevermesi férfi ellen büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók a gyanúsított testvérénél megtalálták, lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ököllel ütötte a gyermeket

Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt fogtak el a győri rendőrök egy helybéli férfit.

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.