Lottózóba tört be

2018. 03. 19., h - 07:20
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A keszthelyi rendőrök vádemelést javasolnak egy 22 éves helyi férfival szemben.

A gyanú szerint a fiatalember 2017. december 19-én 18 óra és december 20-án 6 óra közötti időben Keszthelyen, a Bercsényi utcában betört egy üzletbe, ahol kutatást végzett és ellopott egy üveg szeszes italt, egy másikat pedig szétlocsolt.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a 22 éves helyi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyakorlaton a rendőrkutyák

Szolgálati kutyás képzést tartottak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. július 15-én, a Velencei-tó partján.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.