Lovaskocsit sikkasztott

2021. 09. 21., k - 10:41
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Tartozását akarta rendezni egy 27 éves dencsházai férfi azzal, hogy a kölcsönkapott lovaskocsit a tulajdonos tudta nélkül továbbadta.

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök 2021. szeptember 20-án azt a 27 éves dencsházai férfit, aki a gyanú szerint még februárban kölcsönkérte egy ismerőse lovaskocsiját. A kölcsönkapott lovaskocsit a nyár folyamán azonban tartozás fejében odaadta egy harmadik férfinak anélkül, hogy erről a tulajdonos tudott volna. A lovaskocsit a rendőrök a harmadik férfi házának udvarán megtalálták, a 27 éves férfi ellen sikkasztás miatt nyomoz a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.