Megrongálta a buszmegállót

2019. 01. 13., v - 07:55
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szentesi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a fiatalkorúval szemben, aki egy buszmegállót rongált meg Szegváron.

A 15 éves fiú 2018. szeptember 22-én délután a Szabadság téren találkozott barátnőjével. Később vita alakult ki köztük, mire a gyanúsított belerúgott a buszmegálló oldalába, amelyből egy faléc letört. A rendőrök lakossági bejelentés alapján beazonosították a feltételezett elkövetőt, aki kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
A Szentesi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.